19 / 03 / 2024

Arnavutköy satılık daire fiyatları!

Arnavutköy satılık daire fiyatları!

Yapılan havalimanı, kanal istanbul ve 3. köprü projeleri ile değerine değer katan Arnavutköy, İstanbul’un ciğerleri tabir edilen ormanlık alanlara sahip. Peki ya Arnavutköy satılık daire fiyatları ne kadar?


İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy - Arnavutköy satılık daire fiyatları... İlçenin doğusunda Eyüp, güneydoğusunda Başakşehir ve Esenyurt, güneyinde Büyükçekmece ve batısında Çatalca ilçelerine komşudur. Ayrıca bu ilçenin kuzeyden Karadeniz'e kıyısı vardır ve ayrıca Durusu Gölü'nün doğu, Küçükçekmece Gölü'nün kuzey ve Büyükçekmece Gölü'nün kuzeydoğu kıyıları ilçe sınırlarında kalır. 2016 senesinde ilçe dahilinde açılması öngörülen havalimanı bölgenin hızla gelişmesine neden olacak. İstanbul’un ciğerleri tabir edilen ormanlık alanlara sahip olan Arnavutköy sahip olduğu su potansiyeli ile İstanbul’un bir çok ilçesini geride bırakmaktadır. Başta Durusu Gölü olmak üzere Sazlıdere Barajı ile kuzeyinde mesire yeri olarak kullanılan ve İstanbulluların hoşça vakit geçirebildiği irili ufaklı bir çok gölet bulunmaktadır. Yeşil alanları, piknik alanları, mesire yerleri ve ormanlarıyla Arnavutköy, İstanbulluların özellikle hafta sonları sıkça ziyaret ettiği yerlerin başında geliyor. Arnavutköy, Avrupa Yakası’nın yüzölçümü en büyük ilçelerinden biri haline gelmiştir. Önceki nüfusu 60 bin olan Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla birlikte nüfusu 163 bin kişiye ulaşmıştır. Yapılan havalimanı, kanal istanbul ve 3. köprü projeleri ile birlikte değerinin daha da artacağı ilçede daire sahibi olmak isteyenler için Arnavutköy'de satılık daireler ve fiyatları konusunu mercek aldık. İşte merak edenler için "Arnavutköy satılık daire fiyatları!"



Arnavutköy satılık daire fiyatları



Milkent Arnavutköy'de 161 bin TL'den başlayan fiyatlarla

İstanbul Arnavutköy'de Milkent Yapı imzası ile hayata geçirilen Mikent Arnavutköy projesinde satış süreci devam ediyor. 34 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 3 farklı tipte konut bulunuyor.Projede 144 adet 110 metrekare c tipi daire, 16 adet brüt 160 metrekare B tipi daire olmak üzere 160 daire yer alıyor. Teslimlerinin hemen yapıldığı projede fiyatlar 161 bin TL'den başlıyor. Arnavurköy Milkent projesin Tayakadın'a 10 dakika, Terkos Gölü'ne 15 dakika, Karaburun sahiline 20 kilometre, Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Mescid-i Selam metro istasyonuna 20 dakika, Edirnekapı Metrobüs durağına ve Levent'e 30 dakika uzaklıkta yükseliyor. projede  çocuk oyun alanları, sosyal tesis, güvenlik, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar mevcut.


Arnavutköy satılık daire fiyatları!


Milkent Arnavutköy iletişim

Tel : 0212 684 45 66

Web : www.milkentarnavutkoy.com



NeogölPark 5. Etap'ta 1 milyon 300 TL'ye

Neogölpark projesinde satış süreci devam ediyor. 4. etabında sadece 1 adet konutun kaldığı projenin 5. etabında satışlar devam ediyor. Neo Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 450 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor .6 mahalleden oluşan projede 2 tip villa bulunuyor. Villaların tipleri L ve N olarak verildi. Neogölpark 5. etap satılık villa fiyatları 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 325 bin TL olarak belirlendi. Proje konum olarak Kemerburgaz Göktürk'e 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.Neogölpark projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, güvenlik hizmetleri sunuluyor.


Arnavutköy satılık daire fiyatları!


NeogölPark İstanbul iletişim

Telefon: (0212) 685 08 07

Web Adresi: www.neogolparkistanbul.com



Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com