19 / 03 / 2024

Beykoz satılık daire fiyatları!

Beykoz satılık daire fiyatları!

Beykoz ormanı ve deniziyle herkesin yaşamak isteyeceği bir bölgedir. Beykoz konut projeleri kapsamında araştırdığımız Beykoz satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizin içinde yer alıyor. İşte Beykoz satılık daire fiyatları...


İstanbul Anadolu Yakası Beykoz... Beykoz ilçesinin 20 tane köyü ve 25 tane mahallesi bulunuyor. Beykoz'da gözle görülür bir plansız yapılaşma ve konut sıkıntısı yaşanıyor. Ancak yapılan son düzenlemeler ve konut projeleri ile eksik olan alanlar düzeltiliyor. Deniz seviyesinden başlayarak 270 metreye kadar yükselen Beykoz’un engebeli arazisini Riva, Küçüksu ve Göksu dereleri parçalamıştır.Beykoz ve çevresi başta kestane, meşe, gürgen, ıhlamur, kayın, kızılağaç ve fındık ağaçlarından oluşan doğal orman örtüsüyle kaplıdır. Beykoz ormanı ve deniziyle herkesin yaşamak isteyeceği bir bölge. Ayrıca Beykoz’u Türkiye’nin Hollywood’u yapacak olan Kılıçlı Film Platosu projesi hayata geçiriliyor. Bunun yanısıra Beykoz sahilinin çehresini değiştirecek olan Çubuklu-Kanlıca sahil yolu projesi gün sayıyor. Beykoz'da yaşamak isteyenler için bugün "Beykoz konut projeleri" konusunu mercek altına aldık. İşte merak edenler için Beykoz satılık daire fiyatları...



Beykoz satılık daire fiyatları



Kidstown Riva'da 279 bin TL'den başlıyor

Beykoz Riva'da hayata geçirilen Kidstown Riva projesi, 40 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon daire tipleri yer alıyor. Eyfel Yapı imzası ile yükselen projede temalı playground, kaydıraklı havuz, amfi tiyatro, hobi bahçesi, spor alanları, otel, mini golf sahası gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. Banka kredisine uygun olan Kidstown Riva Evleri'nde 136 adet daire yer alıyor. Projede satışa sunulan daireleirn fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Projede mevcut olan 6 oda 2 salon dairelerin tamamının satışı gerçekleşti. 


Beykoz satılık daire fiyatları!


Kidstown Riva iletişim

Telefon: 0212 294  04 65

Web Adresi: www.kidstownriva.com



Beykonak Evleri 'nde 400 bin dolara, yüzde 4 peşinatla

İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen Beykonak Evleri projesi, EA İnşaat imzası ile yükseliyor. 54 daire ve 6 konaktan oluşan proje 14 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Beykonak Evleri satılık daire fiyatları 400 bin dolardan başlıyor, 2,5 milyon dolara kadar ulaşıyor. Projede yüzde 4 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 40 ay vade farksız taksit yapılıyor. Beykonak Evleri içerisinde oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe ve fitness center gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Beykoz satılık daire fiyatları!


Beykonak Evleri iletişim

Tel: 444 26 01 

Web: www.beykonakevleri.com



Koru Konakları'nda metrekaresi 3 bin 300 dolar..

Koru Konakları Otağtepe projesi, Türkmenoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 3+1,4+1 ,çatı dubleks ve bahçe dubleksi daire tiplerinin yer aldığı projede 50 adet daire bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan satılıyor. Koru Konakları projesinde koşu-yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, tenis kortu, kapalı-açık yüzme havuzu, 7 gün 24 saat güvenlik, kafeterya, spor-sosyal merkez, basketbol sahası, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Beykoz satılık daire fiyatları!


Koru Konakları iletişim

Tel: 0216 465 91 14

Web : http://www.korukonaklari.net



Antriva'da 972 bin dolara

Ant Yapı imzası ile Beykoz Riva'da hayata geçirilen Antriva projesinde satışlar devam ediyor. Yaşamın başladığı ve teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 99 adet konut bulunuyor. Projedeki A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar ise 323 metrekare olarak tasarlandı. 41 bin 670 metrekare alan üzerinde yükselen Antriva'da banka kredisi ya da Ant Yapı bünyesinde kredi kullanmak mümkün. Projede minimum fiyat 972 bin dolar, maksimum fiyat ise 990 bin dolar olarak belirlendi. Proje içerisinde  açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kafeterya, basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve kır kahvesi mevcut.


Beykoz satılık daire fiyatları!


Antriva iletişim

Telefon: (0216) 319 15 77

Web Adresi: www.antriva.com.tr



Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com