24 / 04 / 2024

Uluhan Grup yıl sonuna kadar 1500 yeni konuta daha başlıyor!

Uluhan Grup yıl sonuna kadar 1500 yeni konuta daha başlıyor!

Esenyurt'ta gerçekleştirdikleri 670 konut ve 180 ticari birimden oluşan Acunkent'te sona yaklaşırken gözünü daha büyük hedeflere diken Uluhan Grup, yıl sonuna kadar 1500 yeni konuta daha başlayacak...


Esenyurt'ta gerçekleştirdikleri 670 konut ve 180 ticari birimden oluşan Acunkent'te sona yaklaşırken gözünü daha büyük hedeflere diken Uluhan Grup, Esenyurt Devlet Hastanesi'nin karşısında 1050 konut ve 151 mağazadan oluşan Babil Kuleleri'nde de hızla ilerliyor. 160 milyon lira yatırım yapan Uluhan Grup, iki yıl içinde projeyi tamamlayacak. Şirket, 2011'in ikinci yarısında yine Avrupa yakasında 1500 konuttan az olmayacak yeni bir projeyi başlatmak için gün sayıyor.

Acunkent'in garantili anahtar tesliminin 2012 Haziran yılında gerçekleşeceğini belirterek sözlerine başlayan Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Demirhan, Acunkent Plaza'nın (C Blok) teslim tarihinin taahhüt edilen tarihten altı ay öncesine alındığını kaydetti. Babil Kuleleri projesinin ise bu yıl temelini attıklarını hatırlatan Demirhan, projenin iki yıl içinde tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Babil Kuleleri'nin 25 katlı 6 bloktan oluştuğunu ve 360 derece panaromik deniz manzarasına sahip olduğunu belirten Demirhan, projenin geniş yaşam alanları ile dikkat çektiğini dile getirdi. 1050 konutun yanı sıra 151 mağazanın da yer aldığını belirten Demirhan, “Alanları 40 metrekare ile 110 metrekare arasında farklılık gösteren konutların yer aldığı Babil Kuleleri'nde 20 bin metrekarelik otopark alanı, 1500 metrekarelik market, 600 metrekarelik kreş, 300 metrekarelik açık havuz, 100 metrekarelik kapalı havuz, dört spor salonu, 824 metrekare fitness merkezi, SPA, sauna, kafe ve seyir terasları yer alıyor” diye konuştu.

İNŞAAT, ISO GÜVENCESİ İLE YAPILIYOR
Babil Kuleleri'nde bir ilke imza attıklarını iddia eden Demirhan, “Yenilikçi bir sistem olarak ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edeceğimiz projede temelden anahtar teslimine kadar her aşamada kalite güvence sistemi kuralları işleyecek. Ayrıca, bina yönetim sistemleri konusunda ise Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim ile birlikte çalışacağız. Ödeme planıyla da dikkat çeken projede açıklamalara göre, kredi, kefil, vade farkı ve faiz olmayacak” diye konuştu.

SÜLEYMAN DEMİRHAN'IN 2011 ÖNGÖRÜLERİ
Yıl içinde yaşanan seçim sürecinin kendilerine etkilemediğini belirten Süleyman Demirhan, “Seçim bizi herhangi bir şekilde etkilemedi. Öte yandan araştırma kuruluşlarının çalışmalarından seçim sonuçlarını öngörebiliyorduk. Ortaya çıkan sonuç itibariyle orta vadede Türkiye'de ekonomik gelişim devam edecek. Bu gelişme komşularımızın ve Avrupa'nın da etkisiyle bizce süreklilik gösterecek” diye konuştu.

Buna paralel olarak konut sektörünün geleceği hakkında da açıklama yapan Demirhan, “Konut, yaşanan gelişmelerden en yüksek payı alacak sektörler arasında yer alacak. Sektörümüzde büyük yatırımlar hayata geçirilecek ve bu durum ekonomiye ivme kazandıracak. Diğer yandan turizm sektörü dolayısıyla İstanbul'da büyük bir gelişim umut ediyoruz. Buna bağlı olarak konaklama ve eğlence sektöründe de önemli yatırımlar gerçekleştirilecek” diye konuştu.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler