29 / 03 / 2024

Varyap Meridian'de 323 bin TL'ye!

Varyap Meridian'de 323 bin TL'ye!

2010 yılında Londra'da dünyanın en iyimimari projesi seçilen Varyap Meridian, güneşin batışını dış cephesinde hissettirecek. 16 rengin kullanıldığı dış cephede tasarım, renklerin birbiri arasında kaybolarak gökyüzüne yükselmesiyle gerçekleşiyor


Türkiye'de bir ilk Bu uygulamayla projede, Türkiye'de bir ilk daha gerçekleştirdi. Binanın teraslarında kullanılan cam korkuluklar ile de görsel algının kesintiye uğramadan maksimum düzeyde hissedilmesi sağlandı. Görsel keyif yaratacak şeffaf renkli camlar, düşük ısı geçirgenlik katsayısı ile iç ortamın dış hava soğuğuyla arasında iyi bir yalıtım seviyesi sağlayarak ısı kayıplarını en aza indiriyor.

‘Benzerini de yapacağız '

İstanbul, Ataşehir'deki Varyap Meridian ile kalıplaşmış çizgiler den uzak r enkli dış cephe tasarımı ile tanışacak. İnşaatın yüzde 50'si tamamlanan projenin 105 bin metrekarelik dış cephesinin yüzde 40'ı, katlar da tam tur dönen şeffaf camdan oluşuyor. Panel sistemi ile imal edilen cephenin dolu alanları ise renkli alüminyum lambri paneller ile kaplanıyor. Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, projenin son etabı olan Grand Tower'ın kısa sürede yüzde 50'sinin satıldığını söyledi. Yeşil bina konseptli bu projenin bir benzerinin Doğu Ataşehir'de başlayacağını anlatan Varlıbaş, “1,5 milyar dolarlık yeni projede ünlü markaların yer alacağı bir cadde de olacak” diye konuştu.

Renkli camlarla yalıtım sunuyor

Varyap Meridian, her katında, kesilmeden dönen vizyon cam öğesi ve kat birleşimlerinde yükselip alçalarak cepheye hareket kazandıran renkli lambri profiller kullanıldı. Birden çok renk iç içe kullanılarak cepheye canlı doku kazandırıldı. Camlar, verimli gölgelemenin etkisiyle, ısınan dış havayla iç ortamın ısınmasını engelliyor.

1+1'ler tükendi

Projenin son etabındaki Grand Tower'da 1+1 daireler tükendi. 12 ve 19. katlar blok olarak satıldı. Satışı süren dairelerin liste fiyat aralığı ise 323 bin lira ile 2 milyon 102 bin lira arasında değişiyor.
Bugün/Selma Şenol

216 444 40 30

www.varyap.com.tr

[email protected]

http://www.varyapmeridian.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız...



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler