29 / 03 / 2024

Venezia Evleri’nde yeni etap 184 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

 Venezia Evleri’nde yeni etap 184 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 184 bin TL’den başlıyor, üstelik vade farksız 30 ay taksit sunuluyor!


Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın Venedik konseptli projesi VIA/PORT Venezia’da yeni etap çok cazip kampanyalarla satışa çıktı. 184 bin TL’den başlayan fiyatlar, 30 aya kadar varan sıfır faiz kampanyası ile daha da çekici hale geliyor. 

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın Gaziosmanpaşa’da inşa ettiği, konut–avm-ofis bölümlerinden oluşan projesi VIA/PORT Venezia, yaz mevsimine satışa çıkardığı yeni etabı, cazip fiyatlar ve kampanya fırsatlarıyla merhaba diyor. 

VIA/PORT Venezia’nın yeni etabında 70 m2 büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin lansman fiyatları 184 bin TL’den başlıyor. Ayrıca avantajlı iki farklı kampanya seçeneği de beraberinde sunuluyor. Kampanyalardan ilkine göre konut bedelinin yüzde 25’i peşin ödeniyor, geri kalan bölüm de sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendiriliyor. 

Kira öder gibi ev sahibi olun…

Diğer kampanya ise  ‘yüzde 1 peşinat’ kampanyası… Buna göre yüzde 25’lik peşinat bedelinin yüzde 1’i başlangıçta, yüzde 24’ü teslimde ödeniyor. Geri kalan miktar ise 120 ay vadeye bölünüyor. Kira öder gibi ev sahibi olabileceğiniz VIA/PORT Venezia’da konutlar 2014 yılının Kasım ayında teslim edilecek. 2500 daireden oluşan VIA/PORT Venezia’da konutların yüzde 40’ının satışı tamamlanmış durumda.

Su kanallarında gondollarla gezinti…

Gaziosmanpaşa ilçesi sınırları içinde, TEM Otoyolu üzerinde bulunan VIA/PORT Venezia, 82 bin m2’lik arazi üzerine kuruluyor. Mimari konseptini dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’ten alan VIA/PORT Venezia; 5 kule, 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve 50 bin m2’lik alana sahip modern ofis etaplarından oluşuyor. Mimari konsepti Dome Mimarlık tarafından tasarlanan VIA/PORT Venezia’da tıpkı Venedik’te olduğu gibi yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar inşa ediliyor. Genişliği 12 m olan su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanlarında Venedik karnavallarının düzenleneceği VIA/PORT Venezia’dan konut sahibi olanlar, tüm bu güzelliklerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları gibi tüm sosyal imkânlardan da faydalanabilecek. 

VIA/PORT Venezia’da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişirken daire büyüklükleri ise 70 m2’den 217 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor. TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında olan proje, ulaşım noktasında avantaj sunuyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri