19 / 04 / 2024

Aksoy İnşaat'tan Sarıyer'e karma proje geliyor!

Aksoy İnşaat'tan Sarıyer'e karma proje geliyor!

Aksoy İnşaat, Sarıyer'de karma proje, Tarabya'da, Bodrum'da ve Kavak'ta konut projeleri yapacak. 35 yıldır inşaat sektöründe olan firma en son Conrad İstanbul projesinin renovasyonunu tamamladı.


Gürcistan Batum'da da otel projesine başlamaya hazırlanan Aksoy İnşaat İstanbul'da karma proje inşa edecek. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Tarabya'da yaşama geçirilecek proje 30 bin metrekare alana sahip..


Aksoy İnşaat tarafından Sarıyer'de hayata geçirilecek olan karma kullanımlı proje içerisinde otel, AVM, sinema, tiyatro yer alacak. 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje henüz geliştirme aşamasında.  Aksoy İnşaat  projeyi kendi arazisi olan Sarıyer sahildeki otopark arazisinde hayata geçiriyor. 


Aksoy İnşaat'ın Tarabya'da, Bodrum'da ve Sarıyer Kavak'ta inşa edeceği konut projeleri de kendisine ait . Firma ayrıca Gürcistan Batum'da da otel projesi yapacak. 


Aksoy İnşaat kurumsal iletişim sorumlusu Sinem Aksoy; esas işi taahhüt olan ve özellikle nitelikli yapıların inşaat işlerine ana yüklenici olarak talip olan Aksoy İnşaat'ın lüks konut, ofis, otel, çarşı üretme tecrübesini gayrimenkul geliştirme hizmetleri talep eden ilişkili ve bağımsız müşterilerine sunduklarının altını çizdi


Telefon: (0256) 856 49 39

Web: http://www.aksoyinsaat.com/

Esra Nur AÇKI/Cannes