18 / 04 / 2024

Alanya Angels Home 3'te teslimler Nisan'da yapılacak!

 Alanya Angels Home 3'te teslimler Nisan'da yapılacak!

Alanya Angels Home 3 projesinde 1500 m² lik sosyal tesisde hamam, sauna,buhar odası,ozon banyosu, dr.fish , masaj odaları, vip odası, güzellik salonu ve fitness merkezi bulunuyor. Projede satışlar % 80 oranında tamamlandı.


Alanya'nın kentsel dönüşümünde öncülük eden projeleriyle dikkat çeken OMİM Mimarlık satışa çıkardığı Angels Home serisinin üçüncüsüyle tasarımlarında sergilediği devamlılık ve uyumu imzaya dönüştürdü.


"Angels Home Alanya'nın Mahmutlar beldesinde denize 350 m, merkeze 500 m, Gazipaşa havaalanına 26 km, Antalya havaalanına 182 km mesafededir. Merkeze olan yakınlığı, etrafındaki muz bahçelerinin doğal güzelliği, eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla konum olarak önemli bir yerdedir"diyen  Omim Mimarlık  Yönetim Kurulu Başkanı Okan Şen deniz ve yayla turizmini bir arada sunan Alanya'nın yükselen değer olmaya devam ettiğini belirtti.


Öte yandan çok sayıda kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmek için çalışmalarına devam eden Okan Şen Gazipaşa havaalanın açılmasıyla  Ankara  ve İstanbul'dan projelerine ulaşımın 1 saatlik mesafeye düştüğünü vurguladı.


 Alanya Angels Home 3


1500 m² lik sosyal tesisde hamam, sauna,buhar odası,ozon banyosu, dr.fish , masaj odaları, vip odası, güzellik salonu ve fitness merkezi bulunan projede satışlar % 80 oranında tamamlandı.


Projede 1+1, 2+1, 3+1, dublex ve penthouse seçenekleriyle herkesin bütcesine ve zevkine uygun dağ ve deniz manzaralı daireler bulunmaktadır. 12.000 m² lik bir alanda 40 m² den 255 m² ye kadar 235 daire bulunan proje 2016 Nisan ayında tamamlanacak .


Okan Şen Kimdir?

1966 Yılında Mersin'de doğan Okan Şen 1986 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olmuştur. 1993-1995 yılları arasında Mersin'de Mimarlar Odası Başkanlığı yapmıştır.1987 yılından itibaren OMİM mimarlığı kuran Okan Şen bugüne kadar konularında uzman mimar ve mühendislerden oluşan teknik kadrosuyla çok sayıda projeye imza atmıştır. 2000 yılında bu yana OKAN ŞEN, Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmaktadır.


Web: www.omim.com.tr