19 / 04 / 2024

Caprice Gold Home Otel, Atakent'te inşa ediliyor!

Caprice Gold Home Otel, Atakent'te inşa ediliyor!

Jet Fadıl’ın yeni projesinin adı ‘Caprice Gold HomeOtel’. 149 daireden oluşan ve “Yaşamda konfor devrimi-Otelin lüksü evin konforuyla birleşti” sloganıyla anlatılan proje Atakent’te hayata geçiriliyor.


Jet-Pa Holding’in patronu Fadıl Akgündüz de projeler bitmiyor. Vatan Gazetesi'nden Ufuk Şanlı'nın haberine göre Akgündüz, şimdi de Halkalı-Atakent’te Türkiye’nin ilk ev-otel projesini hayata geçirmek üzere. Jet Fadıl’ın yeni projesinin adı ‘Caprice Gold Home Otel’. 149 daireden oluşan ve “Yaşamda konfor devrimi-Otelin lüksü evin konforuyla birleşti” sloganıyla anlatılan proje Atakent’te hayata geçiriliyor. Projeden ev alacakların ceketlerini alıp doğrudan evlere yerleşecekleri anlatılan ilanlarda, “Sadece giysilerinizi getirip hemen eve yerleşeceksiniz” deniliyor. 

 

ELEKTRİK SU FATURASI YOK

Çarşı ve ortak alan gelirlerinden ciddi bir gelir elde edileceği için daire alanların sonsuza kadar aidat ödemeyeceği savunulan projede şunlar anlatılıyor: “Binanın ortak masraflarını ödemiyorsunuz. Binanın yenileme ve onarım masraflarını ödemiyorsunuz. Dairenizde su ve elektrik faturası ödemiyorsunuz. Evinizin ısıtma ve soğutması ücretsiz. Ev hanımları yemek yapma derdinden kurtuluyor. Yiyecek ve içecekler yüzde 50 indirimli...”  

Broşürde yer alan bilgilere göre yatırımcılar hiç faiz ödemeden 120 ay vadeyle bu ev-otelden daire sahibi olabiliyor.

 


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler