24 / 04 / 2024

Doğa City Ankara Projesi'nde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor!

Doğa City Ankara Projesi'nde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor!

Karma Holding iştiraki olan Natura Gayrimenkul tarafından inşa edilen Doğa City karma proje olarak hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının 15 Eylül'de başlaması planlanan proje Ankara'nın Akyurt İlçesi'nde yükselecek...


Bin 500 daire, 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelecek Doğa City projesi deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


İnşaatın 15 Eylül tarihinde başlayarak 36 ayda bitirilmesi planlanan proje otel, alışveriş caddesi, havuz, kolej ve fitness salonuyla Ankara'nın yeni merkezi olmaya hazırlanıyor. 


Açık lansman yöntemiyle dairelerin Eylül 2015'te satışa sunulacağı projede kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor. Fiyatların 279 bin TL'den başladığı Doğa City'de maksimum fiyat 389 bin TL'ya kadar çıkıyor. 


Ankara Doğa City projesinde ödeme planına göre her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek Doğa City projesi konum olarak  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Ankara Doğa City'de teslimlerin inşaatın bitirilmesiyle yapılması öngörülüyor. Birbirinden bağımsız şekilde konumlanmış 25 villanın yer aldığı projede daireler 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir.


Fuar alanı ve üniversiteye yakın olan Doğa City Hotel’de misafirler için her şey düşünülmüş.  


Doğa City’deki ortak kullanım alanları arasında; 6 adet açık spor sahası, 4 bin metrekare civarında yapay gölet, oturma alanları, kafeler, restoranlar, barbekü alanları, 41 bin metrekare rekreasyon alanı, 26 bin metrekare yeşil alan, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, 3 adet kapalı olimpik yüzme havuzu, 3 adet çocuk oyun alanı, 1 adet açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, kreş, mescid ve kapalı oyun alanları, toplantı odası, her daireye bir araçlık kapalı otopark, açık misafir otoparkı, sauna, buhar odası, fitness salonu, 5 bin 700 metrekare civarında alışveriş caddesi ve çarşı mevcut. 



 Doğa City Ankara Projesi


Toplamda 10 katlı olarak yükselecek binalarda A ve B bloklar yer alacak. A blokta her katta 5 daire, B blokta her katta 4 daire olacak. Büyüklüklerinin brüt 134 net 102 metrekare olarak dizayn edileceği daireler 3 oda 1 salon olarak yer alacak. 


Doğa City'de açık, kapalı havuzlar ve fitness centre + güvenlik + çevre bakımı gibi hizmetleri kapsayan aidat ücretleri 250-350 TL arasında belirlendi.



Doğa City Ankara Projesi


Karma Holding İletişim

Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler