18 / 04 / 2024

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

20 yıldan bu yana Aydın ve bölgesinde hizmet veren ve yaptığı projelerle dikkat çeken Eşin Grup yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Kuşadası “Eşin Park” ile buluşuyor.


Didim ve Akbük bölgesinde 1000e yakın yazlık yaparak yurtdışında yakalamış olduğu satış portföyü ile gerek yabancıları gerek yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı yazlık sahibi yapan Eşin Grup şimdi  gözünü Kuşadası’na dikti. Kuşadası’nın Davutlar Beldesinde yapımı devam eden Eşin Life projesinde 3 ay önce lansman yapan ve projenin %90’ının satışını gerçekleştiren Eşin Grup yeni projesini Kuşadası merkezde yapıyor.


Proje hakkında bilgi veren Eşin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin “Kuşadası’nın hemen merkezinde  Eşin Park  ismini verdiğimiz yeni projemizin çalışmasını bitirdik bütün görselleri ile lansmanını  gerçekleştirdik. Eşin Grup olarak yeni gözdemiz Kuşadası. Burada lansmanını 3 ay öncesinde yapmış olduğumuz Eşin Life projemizde satışların %90’ını bitirdik. Çok hızlı bir satış stratejisiyle yolumuza devam ettik ve Eşin Life projemizin temellerini geçtiğimiz ay attık. Şimdi ise tamamen kaba inşaatını bitirmek üzereyiz. Eşin Life projemizi Kasım ayında yani 8 ay gibi çok kısa bir sürede teslim etmiş olacağız.Biz 20 yıldır projelerimizi planlanan zamandan daha önce teslim eden bir firmayız.Bize güvenen vatandaşlarımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim.Bundan sonra yapacağımız projelerde de bizi takip etmeye devam etsinler” dedi.


Eşin Grup tarafından yapılan diğer projelerle ilgili de kısaca bilgi veren Rıdvan Eşin Didim Akbük’de tamamı İngilizlere satılmış olan 66 adetlik villa projesi,yine tamamı yabancılara satılmış olan Quens Resort Princes villaları ve Güzel Duygu Sitesi ile muhafazakar kesime hitap eden Eşin Termal Palace’da şu anda yaşamın devam ettiğini belirtti. Normal konut dışında yazlık evlerin de bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Rıdvan Eşin “artık yazlık bir lüks olmaktan çıktı. Çünkü her yıl ailesi ile tatil yapan vatandaşımız 10bin TL’ye yakın bir harcama ile eve dönüyor.Bunu 10 yıl düzenli olarak yaptığını  varsayarsak 10 yıl içerisinde 100bin TL  tatil için harcanıyor.Bu nedenle yazlık alımı artık bir ihtiyaç.Yazlık alan kişi her yıl 1  ay tatil yapacağına 4 ay kendi evinde  çoluğu çocuğu ve misafirleri bile ağırlayıp tatillerini gerçekleştiriyorlar.Üstelik bunu çocuklarına kalan bir miras olarak da düşünüyorlar.Ülkemizde yazlık kültürü yavaş yavaş oturuyor “ diyerek sözlerine son verdi.


Telefon: +90 (256) 212 70 60

Web: esingroup.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri