26 / 04 / 2024

Keleşoğlu Deniz İstanbul Kalyon ve Marina Evleri satışta!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Kalyon ve Marina Evleri satışta!

Keleşoğlu Holding'in Eston Yapı'dan satın alarak adını Deniz İstanbul Evleri olarak değiştirdiği projede iki etap satışa sunuldu. Kalyon ve Marina Etapları'nda teslimlerin 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.


Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul güncel bilgileri

Marina ve Kalyon Evleri'nin satışa sunulduğu proje toplamda 8 etaptan meydana geliyor. 1.5 kilometrelik sahil şeridi ve 500 yat kapasiteli marinaya bitişik arazide inşa edilen proje için 47 milyon dolar ödeme yapılmıştı. 

Toplamda 1 milyon 200 bin metrekarelik arsa alanında yükselen Deniz İstanbul Evleri'nde  Marina Evleri ve Kalyon Evleri satışa sunuldu. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Deniz İstanbul Evleri projesi  İstanbul'da ilk defa marinasıyla kurulan proje olma özelliği taşıyor. 

Keleşoğlu Eston Deniz Kalyon ve Marina Evleri satışta!

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villa olarak yer aldığı projede 5 bin 359 bahçe villa yer alıyor. 

Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Deniz İstanbul Evleri'nin sosyal alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, kumsal, yakında tamamı hizmete açılacak olan marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için çok sayıda mağaza, kafe-restoran ve sosyal tesisler, su sporları merkezi mevcut.

Dört mevsim deniz ve bahçe keyfi sunan projede ikiz dubleksler, apartman daireleri, müstakil tripleks villalar, köşe dubleksler, sıralı ara dubleksler ve  katlı villalar bulunuyor.

Keleşoğlu Eston Deniz Kalyon ve Marina Evleri satışta!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan Deniz İstanbul Evleri projesindeki Kalyon Evleri'nde villaların büyüklükleri 168 metrekare ile 385 metrekare arasında değişmekte olup 1 milyon 300 bin - 2 milyon 600 bin TL fiyat aralığında bulunuyor. Yine Kalyon projesinde yer alan 1+1, 2+1, 3+1 daireler ise  80 - 167 metrekare alana sahip olup fiyatları 380 bin - 800 bin TL arasında.

Marina Evleri'nin alanları 533 - 715 metrekare arasında değişiklik göstren ikiz ve müstakil villa tipleri bulunuyor. Marina Evleri'nde tamamı bahçeli, asansöre sahip, geniş bodrum katlarıyla 3 katlı, kapalı otoparklı, sauna, buhar odası vs. sahip olarak kaliforniya mimarisinde olup  fiyatları 3 milyon - 6,5 milyon TL aralığında değişiyor. Projede yer alan konutların tamamına yakını deniz manzarasına sahip.

Keleşoğlu Holding, Ataköy Konakları, Country Life, Yalın Evler, Koru Florya, Pelican Hill, Autopia, Capacity gibi projeleri hayata geçirdi.


Keleşoğlu Eston Deniz Kalyon ve Marina Evleri satışta!

Satış Ofisi adres:

Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1

Yakuplu- Beylikdüzü

Telefon : 444 41 51



Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı