19 / 03 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe'de ön talep süreci başladı!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe'de ön talep süreci başladı!

Yirmi yıldır müşterilerini kaliteli ve nitelikli yaşam çözümleriyle ev sahibi yapan Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki en yeni projesini İstanbul, Göztepe’de hayata geçiriyor.


Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.


Yirmi yıldır müşterilerini kaliteli ve nitelikli yaşam çözümleriyle ev sahibi yapan Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki en yeni projesini İstanbul, Göztepe’de hayata geçiriyor. Adını köklü tarihimizden alan  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  Projesi, çok avantajlı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme alternatifleriyle ön talep toplamaya başladı.


İstanbul’un Kalbinde Size Özel Bir Yer Var

Butik bir yaşam projesi olarak 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis ile Göztepe’de, Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına karşı yükselmeye başlayacak olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 m, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 m mesafede bulunuyor. Göztepe’nin kentsel dönüşümüne katkı sağlayacak olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, altın değerindeki konumuyla sahiplerini bekliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan proje, çekirdek aileler kadar kalabalık ailelere de hitap ediyor.  91 m² ile 204 m² aralığında, değişik tiplerde alternatifler sunan proje, daire ve ticari alanlar için peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksit imkânı tanıyor.


Özel güvenlik tarafından 7/24 korunacak olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, hareket sensörlü kameralar ve görüntülü konuşma sistemleri ile güvenli bir yaşam sunuyor. 


Muhteşem Yüzyıl’ın ihtişamından ilham alan proje, bunu günümüz teknolojisinin işlevselliğiyle birleştiriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alan bulunuyor. Çocukların ihtiyaçlarını da gözeten projeye çok amaçlı spor sahasının (voleybol, basketbol, mini futbol, tenis) yanı sıra çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi inşa ediliyor. Projede ayrıca, 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe


Modern Ofisler Yatırımcıların İlgisini Çekecek

Ayrıca işyerlerini İstanbul’un kalbindeki bu projeye taşımak isteyenler için de 9 ofis ve 6 ticari ünite bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 70 16 numaralı telefonunu arayabilir, www.muhtesemyyk.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

22 soruda Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler