20 / 04 / 2024

Rönesans Maltepe projesinin tüm detayları!

Rönesans Maltepe projesinin tüm detayları!

Rönesans Maltepe projesi 250 milyon TL yatırım bedeli ile Maltepe'nin Cevizli bölgesinde hayata geçiriliyor. Projenin tüm detayları açıklandı. İşte Rönesans Maltepe projesinin tüm detayları...


İstanbul Maltepe - Cevizli'de Rönesans Gayrimenkul Yatırım Oraklığı tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe projesinin tüm detayları netleşti. İşte Rönesans Maltepe projesinin tüm detayları..


Rönesans Maltepe projesi 30 bin 617 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 250 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projenin 33 ay sonra tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.


Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM yer alacak. 240 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 5 katlı AVM, 27 katlı iş merkezi, 22 katlı konut bloğu, 4 katlı kapalı otopark bulunuyor. 


Rönesans Maltepe projesinin yakınında Carrefour - Maltepe Park AVM; güneyinde Cevizli Mahallesi, Diktaş Tekstil Fabrikası ve Ofisim İstanbul İş Merkezleri, Esenkent Mahallesi, D-100 Karayolu ve Esenkent metro istasyonu, Kartal Devlet, Kalp Damar ve Eğitim ve Araştırma hastaneleri, askeri alan yer alıyor.


84 bin 500 metrekare AVM alanına sahip olan Rönesans Maltepe projesinde otopark alanı 92 bin 500 metrekare, kapalı inşaat alanı 240 bin metrekare, iş merkezi alanı 45 bin metrekare, konut inşaat alanı 18 bin metrekare olarak belirlendi. 


Rönesans Maltepe projesi nerede?


Rönesans Maltepe projesinin tüm detayları!



Tel : 0212 241 06 03

Web: www.rgy.com.tr

Esra nur AÇKI/Konuttimes.com