19 / 03 / 2024

Seba Manolya Bodrum Evleri'nde 0 faizle!

 Seba Manolya Bodrum Evleri'nde 0 faizle!

Bodrum Gündoğan’da yer alan Seba Manolya Evleri yaklaşık 10 dönüm arsa üzerinde 26 ikiz villadan oluşuyor. Projede 0 faizle 24 ay boyunca ödeme yapılıyor.


Her mevsimi ayrı güzel Bodrum’un tadını tüm yıl boyunca çıkarmak isteyenler, yepyeni bir yaşama merhaba diyor. Seba Manolya Evleri, Ege’nin eşsiz doğasının tadını çıkarmak isteyenlere, zeytin begonvil ve manolya ağaçları içerisinde bahçeli bir yaşam sunuyor.


Bugüne kadar binlerce konut ve ofis projesine imza atan Seba İnşaat, Bodrum’un eşsiz koyu Gündoğan’da yepyeni bir projeye daha imza attı.


Şimdi doğayla iç içe konumu ve keyifli manzarasıyla Seba Manolya Evleri’nde huzur dolu bir yaşam,bu projeden ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.


Bodrum Gündoğan’da yer alan  Seba Manolya Evleri  yaklaşık 10 dönüm arsa üzerinde 26 ikiz villadan oluşuyor. Projede yer alan villalar, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip. 


Projenin Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. Doğayla iç içe konumlandırılan keyifli manzarasıyla dikkat çeken Seba Manolya Evleri’nde, açık yüzme havuzu, sosyal tesis ve çocuk parkı…gibi birçok sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 7.500 TL’den başlıyor. 


Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinata 24 aya kadar 0 faiz imkanı sunuluyor. Manolya Evleri Yalıkavak marinaya 5,  Bodrum’a 17, havaalanına ise 35 km mesafede yer alıyor. 


PROJE KÜNYESİ: 

Yüklenici Firma:  Seba İnşaat  AŞ

Konsept Danışmanı: Rıfat Baltalıoğlu Archiects

Mimari Proje: Temel Günay

Arsa Alanı: 9,858 metrekare

İnşaat Alanı: 4,796 metrekare

Blok Adedi: 13

Villa Adedi: 26


www.sebainsaat.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri