28 / 03 / 2024

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

Sur Yapı Ümraniye'de yeni bir arsa satın aldı. Cityscape fuarına Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile katılan Sur Yapı yeni projesi için hazırlanıyor.


Sur Yapı Cityscape fuarına Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile katıldı. Ümraniye'de yeni bir arsa alan Sur Yapı sonbahara doğru konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. 


Fuar boyunca tüm projelerine ait bilgileri aktaracak Sur Yapı toplamda 2.2 milyar TL yatırım bedeliyle Topkapı, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye ve Koşuyolu projeleri için çalışmalarına devam ediyor. 


Sur Yapı fuara özel kampanya ile projelerinde yüzde 10 indirim sağlıyor. Tamamı nakit ödemelerde de ek olarak yüzde 10 indirim yapıyor.


Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini yatırımcılara tanıtan firma yeni projesi için Ümraniye'den arsa satın aldı. 


Henüz detayların belli olmadığı projenin Sonbahar'da satışa sunulması planlanıyor. Ümraniye projesi lokasyon olarak Metro Garden Avm'ye çok yakın konumda yükselecek.


6 projeyi hayata geçirecek

2016 yılının Sur Yapı için yatırım yılı, lansman yılı dolayısıyla da büyüme yılı olacağını belirten Altan Elmas “Nisan 2016’ya kadar toplamda 2.2 milyar liralık projede 1844 konut ve ofis projesinin hem satış, lansmanına hem de inşa sürecine başlamayı planlıyoruz. İkisi Sancaktepe’de olmak üzere Topkapı, Koşuyolu, Ümraniye ve Sultanbeyli’de 6 yeni projeye başlayacağız. Sur Yapı prestiji, kalitesi ve güvencesiyle yüzde 100 kazanç sağlayan yatırımcılar yeni projelerle kazanmaya devam edecek” dedi.


http://www.suryapi.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri