19 / 03 / 2024

Tahincioğlu Kozyatağı'nda yeni ofis projesine başlıyor!

Tahincioğlu Kozyatağı'nda yeni ofis projesine başlıyor!

Metro Properties, Kozyatağı'ndaki Metro Market için Tahincioğlu Gayrimenkul ile birlikte proje geliştiriyor. 2003 yılında Nidakule Kozyatağı projesini teslim eden Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı'nda yeni bir ofis projesi yapacak.



Metro Marketler için bir bir inşaat firmalarıyla anlaşan Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaştı...


Metro Properties'in Metro Marketleri birer birer konut ya da ofis oluyor. Kartal'daki Metro Market'in yerine rezidans inşa edecek olan DKY İnşaat, satışlara başladı bile. Güneşli ve Kozyatağı'ndaki Metro Marketler de yeni inşaat projelerine dönüşecek. Metro Properties'e ait Merter Meydan AVM'nin otoparkına da 380 daire ve 23 ticari birim yapılacak.


Tahincioğlu Kozyatağı projesi için  henüz tasarım süreci başladı. Önümüzdeki yıllarda başlaması hedeflenen projenin 2020 yılında tamamlanacak. 41 bin 574 metrekarelik arsa alanında Metro Market duracak. Kalan arsa üzerinde toplam 90 bin metrekare ofis alanı olan bir proje planlanıyor.


Tahincioğlu Kozyatağı


Tel: 0216 687 30 40

Web: www.tahincioglu.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler