29 / 03 / 2024

Vadipark Seyrantepe: Artaş-Aydınlı ortaklığından yeni proje geliyor!

Vadipark Seyrantepe: Artaş-Aydınlı ortaklığından yeni proje geliyor!

İstanbul Kağıthane'de yeni projeye başlayacak Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu, projeyi yakın tarihte satışa çıkarmayı öngörüyor. Vadipark Seyrantepe projesinde web sitesi hazırlanıyor.


Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu, İstanbul Kağıthane'de Vadistanbul'dan sonra ikinci projeye başlıyor.  Vadipark Seyrantepe adıyla satışa çıkarılacak olan projenin web sitesi hazırlanıyor.


Henüz detayları paylaşılmayan  Vadipark Seyrantepe  projesinin satış ofisi henüz hizmete açılmadı. Projenin yakın bir tarihte satışa çıkması bekleniyor.


Vadipark Seyrantepe projesiyle ilgili Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ; “Kağıthane bölgesinin geleceğine inancım tam: Bu bölgenin yenilenmesi ve gelişiminde de pay sahibi olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ortak bir girişimle inşasına devam ettiğimiz Vadistanbul ile bölgeye ciddi anlamda bir yatırım yapıyoruz. Aydınlı Grup ile de bölgedeki ikinci projemiz için bir ortaklık kurduk ve Vadipark’ı hayata geçiriyoruz. Bu projemizi de uzun zamandır bekleyen müşterilerimiz vardı. Çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık ve çok bir tarihte de projemizi tüm detaylarıyla lanse edeceğiz. Bu araziye üst ölçek plan karar ve prensipleri ile uyumlu olarak, yalın ve insan odaklı bir tasarım anlayışı ile yaklaştık. Şehrin yoğunluğu ve nüfus baskısından arınmış bir lokasyonda yer alacak olan projemiz sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı sunacak. Alanın dönüştürülmesi aşamasında da, Vadi formu ile uyumlu, doğa ile bütünleşik bir proje geliştirmeyi amaçladık.” şeklinde açıklama yaptı.



Vadipark Seyrantepe iletişim

Tel: 0212 939 55 33

Web: www.vadiparkseyrantepe.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler