25 / 04 / 2024

Hepsiburada'da Süper Fiyat fırsatı! MF Product Acoustic 0125 Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık 27 Mayıs fiyat listesi! 

 Hepsiburada'da Süper Fiyat fırsatı! MF Product Acoustic 0125 Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık 27 Mayıs fiyat listesi! 

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından Hepsiburada, Süper Fiyat kampanyası kapsamında MF Product Acoustic 0125 Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklıkları indirimle satışa sundu. İşte detaylar...


Türkiye'nin lider e-ticaret sitelerinden Hepsiburada, Süper Fiyat kampanyası dahilinde çok sayıda elektronik ürünü tüketicilerle buluşturuyor. Hepsiburada kampanya dahilinde MF Product Acoustic 0125 Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklıkları indirimle satışa sundu. İşte MF Product Acoustic 0125 Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık özellikleri ve fiyatı...

Kablosuz Hareket Özgürlüğü
Bluetooth bağlantı teknolojisi kullanım kolaylığı sağlar. 6 saate kadar yürüyüşlerinde sana eşlik ederken,
4 saatte kadar konuşması süresi ile de sevdiklerine zaman ayırmanı sağlar. Müziğin ve telefon görüşmelerinin kablosuz halinin tadını çıkartmana yardımcıdır.

  Hepsiburada

mAh,Ohm,dB Değeri
Mikrofonlu kablosuz üstü kulaklığının 250 mAh değeri,
32 ohm ve 20 ± 3 dB değeri bulunmaktadır. Bluetooth kafa üstü kulaklığını şarj ederken; Mikro Usb kablo ile 5V 1A DC Adaptör veya USB girişi üzerinden şarj edebilirsin.