20 / 04 / 2024

Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv fiyatları! Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv fiyat listesi!

 Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv fiyatları! Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv fiyat listesi!

Standart televizyonları akıllı televizyona çeviren Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv'nin fiyatları merak edilen konular arasında. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv'nin fiyatlarında son durum ne? İşte Xioami Mi Box S 4K Android Tv fiyat listesi...


Akıllı telefonlarıyla adından söz ettiren Xiaomi, akıllı ev aletleri ile de adından söz ettiriyor. Akıllı televizyon sahibi olmayan ve akıllı televizyonlara bütçesi yetmeyen tüketiciler için Xiaomi tarafından piyasaya çıkarılan Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv standart televizyonları akıllı televizyonlara çeviriyor. Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv'nin kurulumu için televizyonlarda HDMI girişi olması yeterli. Wi-fi ile internete bağlanan Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv sayesinde, Netflix, Youtube, Spotify, gibi çok sayıda platform kullanılabiliyor. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv'nin fiyatları ve özellikleri neler? İşte detaylar...

Teknik Özellikleri

  • Güç tüketimi: 2W
  • İşlemci: Cortex A53
  • RAM Yuvası Miktarı: 2GB DDR3
  • Dil: Çoklu dil
  • Bağlantı Noktaları: USB - HDMI - Bluetooth - Wi-Fi

 Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv fiyatları! Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv fiyat listesi!

Fonksiyonel ve Hızlı

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player, Android 8.1 sistemi tarafından destekleniyor. Bu sayede menüler arası geçişleri oldukça kolay bir şekilde yapıyor. Aynı zamanda uygulamaları da son derece hızlı bir şekilde çalıştırıyor.

Chromecast desteği bulunan Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player, HD TV'lere HDMI üzerinden kolaylıkla bağlanıyor ve tüm bilgisayarlar ile akıllı cihazlar üzerinden kontrol edilebiliyor. Bu sayede favori içeriklerinizin keyfini yüksek görüntü ve ses kalitesinde çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Google Asistan ile eğlence dünyasına hızlı bir şekilde erişen Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player, evinizdeki  akıllı cihazlarla eşleşebiliyor.